Tausia le Fa'afouga, Mulimuli i Fa'asologa

I le aso 14 o Mati, 2023, na auai ai Wuxi T-pule i le fonotaga lona lima a le aufono a le Paranesi Paipa Welded a Saina Metal Materials Circulation Association.O le fonotaga na valaaulia ai le tele o sui o pisinisi paipa uelo ma tagata tomai faapitoa i alamanuia mai Saina atoa e auai, ma le faamoemoe e talanoaina luitau ma avanoa o loʻo feagai ma le pisinisi paipa uelo ma faʻalauteleina le soifua maloloina o le atinaʻe.

I le fonotaga, na fefaʻasoaaʻi ma faʻatalanoaina le au auai i le tulaga o loʻo i ai nei o le maketi paipa uelo, tulaga tau atinaʻe o alamanuia, faʻatekonolosi faʻafouina ma isi autu, faʻasoa o latou poto masani ma malamalamaaga, ma faia talanoaga loloto i mataupu e fesoʻotaʻi.
O le faʻataunuʻuina manuia o le fonotaga e le gata ina tuʻuina atu ai se faʻasalalauga lautele lautele mo le atinaʻeina o le alamanuia, ae faʻatūina ai foʻi se ala fesoʻotaʻiga sili atu ona faigofie mo pisinisi pisinisi, faʻaleleia atili le tauvaga autu ma le tulaga maketi o pisinisi paipa uelo a Saina.

I le aso 15 o Mati, 2023, o le a auai Wuxi T-pule i le "3rd China Welded Pipe Supply Chain High Level Forum" ma le fonotaga faaletausaga a le CFPA Welded Pipe Paranesi ma le autu o le "Tausia le Amiotonu ma le Faʻafouina, Mulimuli i le Trend ma Faia. Alualu i luma".O le fonotaga faaletausaga o se tasi lea o fuafuaga taua e tali atu ai i le "Otootoga o le Fausiaina o se Atunuʻu Tulaga Malosi" na tuʻuina atu e le Komiti Tutotonu a le Communist Party of China ma le Fono a le Setete.I le avea ai o se atinaʻe i le fanua o le gaosiga o le pikiina, na tali atu ai Wuxi T-pulea i le valaau a le atunuʻu e talanoaina ma suʻesuʻe mataupu i le atinaʻeina o le sapalai filifili o paipa uelo, ma faʻalauteleina le faʻaleleia o le filifili o alamanuia, sapalai filifili optimization. ma fa'ata'atiaga.

Wuxi T-pule e tulimatai atu i le fefaʻasoaaʻi o mea na tutupu ma fefaʻasoaaʻi manatu ma tagata tomai faʻapitoa, tagata fai pisinisi ma taʻitaʻi, ma talanoaina luitau ma avanoa i le taimi nei i le alamanuia.E ala i lenei fono, Wuxi T-pulea o le a faalolotoina lona malamalama i le tulaga lelei atoatoa o le pito i luga ma lalo o le filifili alamanuia paipa uelo, fausia se faiga faakomepiuta filifili ala paipa uelo faakomepiuta, ma fesoasoani i le tamaoaiga o Saina e suia ma faaleleia mai le tele i le malosi. .I le taimi lava e tasi, o loo tulimatai atu foi Wuxi T-pulea i le faavaeina o le galulue vavalalata ma isi pisinisi ma faalapotopotoga i lenei fono ma faia sao sili atu i le atinae o pisinisi paipa uamea uelo a Saina.


Taimi meli: Mati-14-2023